Linda är vår nya föreståndare!

Linda Dahlqvist är ny föreståndare för Korpbergets behandlingshem.

Hon är utexaminerad socionom och har många års erfarenhet av arbete med människor som fastnat i missbruk och kriminalitet.

– Det är många nya intryck så här i början, men det känns väldigt roligt att vara på plats på Korpberget, säger Linda som tillträdde sin nya tjänst i början av juni 2019.

Närmast kommer Linda Dahlqvist från en tjänst hos Frivården i Sundsvall. I bagaget finns också bland annat två års erfarenhet från socialtjänsten.

Nu byter hon spår från arbete på myndighet till en tjänst som chef i privat behandlingsverksamhet, men betonar att hon inte kommer att arbeta som behandlare i sin nya roll.

– Mitt uppdrag är att sköta det administrativa arbetet som till exempel in- och utskrivningar. Och så ska jag hålla koll på regelverket så att vi gör det vi ska helt enkelt, att Korpberget alltid uppfyller alla de krav som ställs på en behandlingsverksamhet.

Linda Dahlqvist som beskriver sig som en strukturerad person som är van att arbeta med en hög stressnivå och att ta eget ansvar i arbetet.

Vad lockar med den här tjänsten och verksamheten?

– Jag älskar att jobba med människor och mitt fokus ligger alltid på att se möjligheter till förändring och på att hitta lösningar och det kommer jag att få göra på Korpberget.

Korpberget för sin del tycker att man har hittat en person vars utbildning, erfarenhet och egenskaper gör henne till en perfekt sammanhållande kraft i verksamheten.

– Linda är väldigt mjuk i sitt sätt, men också oerhört seriös och kunnig på de administrativa delarna av vår verksamhet och det är en väldigt bra kombination av kompetenser, säger Lasse Karlsson, marknads- och personalansvarig på Korpberget.

 

 

FAKTA

Linda Dahlqvist

ÅLDER 45

FAMILJ Sambo, son och två bonusdöttrar

BOR Utanför Sundsvall

GÖR Utbildad socionom, ny föreståndare på Korpberget från juni 2019.