NYHET! Vi tackar och tar emot.

Företaget Cura of Sweden skänker 60 st Cura-täcken till Korpberget, Cura-täcket är ett tyngdtäcke som ger en tryggare, djupare och längre sömn.
 – Våra inskrivna som är beroende av olika kemiska droger inkl Alkohol inkl Samsjuklighet där psykiska problem och psykiatriska diagnoser vid sidan om beroendet är vanliga och tillsammans ofta ger sömnstörningar, så välkomnar vi Curas sömntäcken än mer och tror absolut detta blir ett gott stöd till de inskrivna på Korpberget. Att dom inskrivna på Korpberget ges möjlighet att prova hur ett tyngdtäcke kan påverka deras sömn och mående under behandlingstiden är väldigt tillfredställande och spännande tycker vi.
 
Målet med projektet är att sinnesförändrande sömnmedel kan bytas mot drogfria metoder typ Curas tyngdtäcken och sträva mot ett liv utan kemiska preparat.
– Det är en fin gest av Cura of Sweden att tänka på oss och ge oss möjlighet att testa och utvärdera deras tyngdtäcken och vi kommer i höst att utvärdera och meddela resultatet här på hemsida, säger Jan- Olov Öhlen, behandlingsansvarig på Korpbergets Behandlingscenter AB.