Vi minns och saknar Tommy Dyckstedt

Tommy Dyckstedt Vila i Frid

Från mångåriga medarbetaren på Korpberget, Janne Öhlen, på uppdrag av ledning och personalgruppen:

Tommy Dyckstedt vår kära medarbetare och vän har sedan en tid lämnat oss efter sjukdom, hans oerhörda empati och förståelse för människor i nöd genom både sitt arbete och privat kommer jag aldrig låta gå förbi. Det är det jag kommer låta företräda mitt minne av Tommy. Jag minns speciellt ett minne där jag efter att ha kört fel på den småländska landsbygden nattetid och där frustrationen hade tagit över , vem kom jag att tänka på jo just Tommy. Han hade så klart svar som den manuella GPS han var ❤️, han kunde alla vägar i alla väderstreck och vägledde därmed både i trafik och människor i livet . Tommy var en riktig ”vägvisare” på flera sätt. Tommy , Bosse och jag gjorde alla Korpbergets behandling samtidigt och var en sann trio på vårt kära HVH UMS . Vi bestämde att vi skulle ta promenader innan grupptid på morgonen och Tommy missade inte en promenad på 3 månader pga sin oerhörda lojalitet för överenskommelser, det medförde bland annat många promenader i regnskurar och andra obehagliga förhållanden , men jag är säker på att jag lärde mig och fick lära diciplin därigenom och av honom. Nu är både Tommy och Bosse hos Gud och jag hoppas verkligen att de hittar varandra där ❤️. Att Tommy dessutom var sport intresserad och kunnig inom många sporter såsom ex egen framgångsrik hockey karriär i sin ungdom gladde mig extra då vi hade många fina stunder därigenom. Tommys hjärta för Leksands IF var enormt och han besökte många viktiga matcher med laget , när dessutom Timrå och Leksand möttes så var vi helt plötsligt hjärtliga antagonister ❤️ med stor förståelse för sportens känslor när det gäller vinst och förlust.

Korpberget vill tacka och minnas Tommy för den oerhörda resurs han varit som medarbetare och vän i alla år . Vi vill Tacka för det fantastiska engagemang i våra krim och relationsveckor under åren , alla inhopp i primär behandlingen, på Korpnästet alla jourer, alla transporter för både inskrivna och inte förglömma alla flyttlass han dirigerat och burit i landet för våra klienter/ patienter. Tommy har då verkligen representerat oss med bravur genom åren och för många är Tommy just den person man förknippar med Korpberget , så många som frågat genom åren JOBBAR TOMMY KVAR? Och det har alltid varit fint att just kunna svara ja Tommy jobbar kvar ✅😊.

Vi låter härmed att hälsa GUD att ta hand om Tommy lite extra, tack för allt Tommy du kommer för evigt vara i våra minnen. Saknaden är stor och ditt hjärta för människor och Korpberget kommer alltid hos oss bevaras❤️ ”